Contact

Verbinden en ontzorgen

 

Noordwijk Sport is een initiatief van de Gemeente Noordwijk en verbindt achter de schermen de vele geweldige sportmogelijkheden die Noordwijk te bieden heeft. En dat gaat verder dan informatie over de vele accomodaties die in de gemeente te vinden zijn. Noordwijk heeft met haar vele hotels en horeca voor ieder budget een gepaste oplossing. Daar komt nog eens bij dat we actief betrokken zijn bij innovatieve bedrijven zoals Johan Sports die een eenvoudig en betaalbaar motion-tracking systeem hebben ontwikkeld. Op basis van de data en adviezen van Johan Sports verbeteren (top)sporters hun trainingsmethodes om daarmee nog betere prestaties te kunnen leveren. Vanzelfsprekend hebben wij voor verenigingen en sportbonden die in Noordwijk willen komen trainen een mooi aanbod in samenwerking met deze partners. 

 

Meer informatie over de geweldige mogelijkheden;  Bel of mail Ferdy Nugteren. Via 071 - 366 03 39 of f.nugteren@noordwijk.nl.

 

Gebruik maken van een gemeentelijke binnensportaccommodatie

De gemeente heeft eind 2011 voor het beheer en de exploitatie van gemeentelijke binnensportaccommodaties een stichting opgericht. Dit is de Stichting Sportbedrijf Noordwijk (SSN). De gemeente verhuurt twee sporthallen en 4 gymzalen aan de stichting. De 2 sporthallen liggen op Sportpark Duinwetering. De 4 gymzalen zijn Binnenhof, Hoogwakersbosstraat, Stijntjesduinstraat en Vinkeveld.

 

Wanneer u in verenigingsverband of privé gebruik wilt maken van een van deze gemeentelijke binnensportaccommodaties kunt u contact opnemen met de stichting via de Sporthalbeheerders. Voor het gebruik van de accommodaties zijn voorschriften van toepassing. Deze voorschriften zijn opgenomen bij de productinformatie over sportaccommodaties en velden huren. De verhuur van sportvelden op de gemeentelijke sportparken wordt niet door de stichting geregeld. U kunt hiervoor contact opnemen met de vaste gebruiker van het sportpark.

 

Contactgegevens en bezoekadres sporthalbeheerder

Duinwetering 105
2203 HM  Noordwijk
Telefoon (071) 361 54 93
Mobiel 06 53 11 41 44
E-mail beheer@sportbedrijfnoordwijk.nl